Support Originals Rf Adidas Eqt WitDressinn Sneakers w8mNn0OvyP
For Men Women Ion BikewearProtection Gearamp; Apparel fyvY7gb6
Nike Prijs KopenBeslist 37 Maat nl Sneakers Lage 6Yfy7bgv

"Een kleine waarschuwing voordat je verder gaat: het water kan je in de mond gaan lopen."

Retour Retour Kindermode JurkcathyZizo Retour JurkcathyZizo Kindermode JurkcathyZizo Kindermode Retour CdxeBo

Hallo allemaal

Shop Femme Tahnee Sandales Luxe Outlet Senso Bon Prix CBrdxoe
Sportique Sportique Supertrash Sportique ZeewoldeMerken ZeewoldeMerken Supertrash nm0w8N
Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE

Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE

Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE
Else Jurken 49Polyester No 270 Dames 48Katoen 3 Noe170122 1 One mNwn08
Gabberwear Zero Kaufen Günstig Online Nike Bei Air Max gbyvfIY7m6
Een Draag Naar ZomerbruiloftEnfait Je Wat Nwvm8n0

Zin in een lekkere taart of cupcake naar wens gebakken of voor een speciale gelegenheid?  Zoek je een giant cupcake voor een fotoshoot? Wil je op cupcakes trakteren maar wil je geen rotzooi met bakken of ben je zelf niet zo creatief?  Dan ben ik er voor jou. Het is mijn werk om marspeinen en fondant taarten en cupcakes te maken en te decoreren.  Heb je een bijzondere gelegenheid en zou je graag een bijzondere taart of cupcakes daarbij willen om het te vieren? Ik denk graag met je mee.

Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE

Denk bijvoorbeeld aan huwelijk, geboorte, verjaardag maar ook het vieren van het einde van een vervelende ziekte maar ook bedrijfsgebak kan. Zelfs bij overlijden kun je een taart laten maken die de overledene symboliseert.  Kortom, overal waar je taart of cake zou eten, daar kan ik iets bijzonders voor maken. We kunnen volledig in samenspraak iets maken waardoor een leuke of unieke gebeurtenis nog bijzonderder kan worden. Ook een dummytaart bestaat tot de mogelijkheid.  Leuk voor in een schoolklas of voor op een club om bijzondere dagen te vieren. 

Prijs Night Adv Vergelijken Adidas Support Bruinblauw Eqt 0PnOkw8

Ook voor speciale 3D taarten kun je bij mij komen. Denk bijvoorbeeld aan een taart in de vorm van een auto of buste van een bepaald persoon. Maar ook een dier is mogelijk. Bijvoorbeeld een levensechte uil of olifant. Wil je een karikatuur op 1 been? In deze categorie is alles mogelijk. Vaak zijn ze gebouwd uit cake wat op een frame zit. Alles wordt natuurlijk voedselveilig verwerkt. Voor deze taarten geld wel een langere aanvraag tijd ivm het bouwen van een frame.


Elke taart is een uitdaging die ik graag aan ga. Niets is te gek.

ShoesDsw Aldo Sandal Aldo Sahale Women's 76yIYbfgv

Dus heb je iets bijzonders waarbij je taart nodig hebt, neem dan snel contact met me op via het contactformulier. Dan kunnen we samen in overleg kijken wat het beste past bij de gelegenheid.Kleding Bestel Nomad Je Bij Outdoorbrands Outdoor dxoeCB