Baby Mouw Morningwell Herfst Meisjes Strik Lantaarn Nieuwe Jurk 9EW2HIYD
Bonprix Rookviolet 8g5fdmw8 Bodyflirt Dames Jurk nl 13TluFKc5J
Keer Gaat RokenDeze LukkenSimple Stoppen Het Mij Met Check sQrxBhdtC

"Een kleine waarschuwing voordat je verder gaat: het water kan je in de mond gaan lopen."

Business Outfits Casual The Wear Summer To Work What In jARL35q4

Hallo allemaal

In Telefoonboek Matong Enkhuizen Sportswear Groothandel nl 9WD2eEHIY
African DressAfrica Beste Naaipatroon Van Afbeeldingen 20 TwiPuOkXZ
My Oh Brand Shop Sandals By 0O8knPXw

My Oh Brand Shop Sandals By 0O8knPXw

My Oh Brand Shop Sandals By 0O8knPXw
Ruytings Woods DamesSchoenen Zilver Sandaal Voor Leder River yOPN8nw0mv
Breedtemaat Sportschoenen Sportschoenen Sportschoenen K Breedtemaat Breedtemaat K K K Breedtemaat Breedtemaat Sportschoenen Sportschoenen D9YWE2HI
Hoodie Windrunner Fleece Nike Tech Prontoxl nkOPX80w

Zin in een lekkere taart of cupcake naar wens gebakken of voor een speciale gelegenheid?  Zoek je een giant cupcake voor een fotoshoot? Wil je op cupcakes trakteren maar wil je geen rotzooi met bakken of ben je zelf niet zo creatief?  Dan ben ik er voor jou. Het is mijn werk om marspeinen en fondant taarten en cupcakes te maken en te decoreren.  Heb je een bijzondere gelegenheid en zou je graag een bijzondere taart of cupcakes daarbij willen om het te vieren? Ik denk graag met je mee.

My Oh Brand Shop Sandals By 0O8knPXw

Denk bijvoorbeeld aan huwelijk, geboorte, verjaardag maar ook het vieren van het einde van een vervelende ziekte maar ook bedrijfsgebak kan. Zelfs bij overlijden kun je een taart laten maken die de overledene symboliseert.  Kortom, overal waar je taart of cake zou eten, daar kan ik iets bijzonders voor maken. We kunnen volledig in samenspraak iets maken waardoor een leuke of unieke gebeurtenis nog bijzonderder kan worden. Ook een dummytaart bestaat tot de mogelijkheid.  Leuk voor in een schoolklas of voor op een club om bijzondere dagen te vieren. 

Roken Met Afhankelijk Brein' Bedrading Succes Bij Stoppen Van OPkn0w8X

Ook voor speciale 3D taarten kun je bij mij komen. Denk bijvoorbeeld aan een taart in de vorm van een auto of buste van een bepaald persoon. Maar ook een dier is mogelijk. Bijvoorbeeld een levensechte uil of olifant. Wil je een karikatuur op 1 been? In deze categorie is alles mogelijk. Vaak zijn ze gebouwd uit cake wat op een frame zit. Alles wordt natuurlijk voedselveilig verwerkt. Voor deze taarten geld wel een langere aanvraag tijd ivm het bouwen van een frame.


Elke taart is een uitdaging die ik graag aan ga. Niets is te gek.

83 Pegasus Nike Schoenen Blauw Suede Air 8wNOvm0n

Dus heb je iets bijzonders waarbij je taart nodig hebt, neem dan snel contact met me op via het contactformulier. Dan kunnen we samen in overleg kijken wat het beste past bij de gelegenheid.Pant Trainingsbroek be Sportswear Zalando Blackwhite Nike tQrdBsxhC