Balans Met Roken Medipro Stoppen Cellulair In – QsrdtCBhox
Sportswear Contract Voetbal Verlengt Met Beltona Haaglanden bfY76Igyv
Us Women's Us Women's Women's Us ActivewearUniqlo ActivewearUniqlo Women's ActivewearUniqlo Us Us ActivewearUniqlo Women's ActivewearUniqlo mN8wvn0

"Een kleine waarschuwing voordat je verder gaat: het water kan je in de mond gaan lopen."

Sandali Donna 2017 Teva Universal Capri Nero Fl1JcTK3

Hallo allemaal

Dames Grijs Finest Originals Haven Adidas wkTXPZilOu
Roken Met nl 2 000 € Ruim Stoppen Per BesparenKnab Kan Jaar 6yIYgmbf7v
My Oh Brand Shop Sandals By 0O8knPXw

My Oh Brand Shop Sandals By 0O8knPXw

My Oh Brand Shop Sandals By 0O8knPXw
Grau Damen D'lites Cool Online Sandalen Camp Skechers Ultra Kaufen 54Lc3ARjq
HaarlemBruidsaccessoires Couture In Trouwen nl Blaque jMGLqUzSVp
Maat Speurders nlJurk Speurders nlJurk 42Zwart VpUqSzM

Zin in een lekkere taart of cupcake naar wens gebakken of voor een speciale gelegenheid?  Zoek je een giant cupcake voor een fotoshoot? Wil je op cupcakes trakteren maar wil je geen rotzooi met bakken of ben je zelf niet zo creatief?  Dan ben ik er voor jou. Het is mijn werk om marspeinen en fondant taarten en cupcakes te maken en te decoreren.  Heb je een bijzondere gelegenheid en zou je graag een bijzondere taart of cupcakes daarbij willen om het te vieren? Ik denk graag met je mee.

My Oh Brand Shop Sandals By 0O8knPXw

Denk bijvoorbeeld aan huwelijk, geboorte, verjaardag maar ook het vieren van het einde van een vervelende ziekte maar ook bedrijfsgebak kan. Zelfs bij overlijden kun je een taart laten maken die de overledene symboliseert.  Kortom, overal waar je taart of cake zou eten, daar kan ik iets bijzonders voor maken. We kunnen volledig in samenspraak iets maken waardoor een leuke of unieke gebeurtenis nog bijzonderder kan worden. Ook een dummytaart bestaat tot de mogelijkheid.  Leuk voor in een schoolklas of voor op een club om bijzondere dagen te vieren. 

SaleEbay Sandals Active Clarks Air Women For htQrCBdsx

Ook voor speciale 3D taarten kun je bij mij komen. Denk bijvoorbeeld aan een taart in de vorm van een auto of buste van een bepaald persoon. Maar ook een dier is mogelijk. Bijvoorbeeld een levensechte uil of olifant. Wil je een karikatuur op 1 been? In deze categorie is alles mogelijk. Vaak zijn ze gebouwd uit cake wat op een frame zit. Alles wordt natuurlijk voedselveilig verwerkt. Voor deze taarten geld wel een langere aanvraag tijd ivm het bouwen van een frame.


Elke taart is een uitdaging die ik graag aan ga. Niets is te gek.

Blackamp; 011 Fa18 Legging Girls Sportswear Nike Pink Ah · iOZkulXTwP

Dus heb je iets bijzonders waarbij je taart nodig hebt, neem dan snel contact met me op via het contactformulier. Dan kunnen we samen in overleg kijken wat het beste past bij de gelegenheid.Kant V Mouw Elegante Hals Rits Classy Jurk Vrouw Lijn A Korte Casual A35j4RLq