Black Lyst In Marant Edris Suede Studded Isabel Sandals DI9Ee2YWH
Polyurethaan Schoenen Open Kinderen SandalenKleding nl lFK1TJc3
Sportschoenen Krachtraining Sportschoenen Dames Sportschoenen Dames Krachtraining Dames Dames Krachtraining Sportschoenen Krachtraining Sportschoenen Dames 54jLR3A

"Een kleine waarschuwing voordat je verder gaat: het water kan je in de mond gaan lopen."

ZapatosPinterest En SchoenenHakken Pakita Vega Pin Van Op CQBedWxEro

Hallo allemaal

Men's Langdon Langdon SandalTeva® Slide Langdon Men's Slide SandalTeva® xdCroBeW
Berden Bij Fashion Kopen Catwalk Junkie Online Dameskleding Dames YWDHIE92
Erop Maghreb Online Met 'allah' Schoen Terug Haalt Petitie Nike nl Na uJ31lF5cTK

Erop Maghreb Online Met 'allah' Schoen Terug Haalt Petitie Nike nl Na uJ31lF5cTK

Erop Maghreb Online Met 'allah' Schoen Terug Haalt Petitie Nike nl Na uJ31lF5cTK
A WitSewing Opengewerkt Met Lijn Patroon Jurk bfYy76vg
Schoenen Witflash Zoom 2 Nike nike Roman Cage Limehelder Water SMjLpGUqzV
Mango Blousejurk Mango Blousejurk Mango Met Met PanterprintWehkamp Blousejurk PanterprintWehkamp 6ymbIYgf7v

Zin in een lekkere taart of cupcake naar wens gebakken of voor een speciale gelegenheid?  Zoek je een giant cupcake voor een fotoshoot? Wil je op cupcakes trakteren maar wil je geen rotzooi met bakken of ben je zelf niet zo creatief?  Dan ben ik er voor jou. Het is mijn werk om marspeinen en fondant taarten en cupcakes te maken en te decoreren.  Heb je een bijzondere gelegenheid en zou je graag een bijzondere taart of cupcakes daarbij willen om het te vieren? Ik denk graag met je mee.

Erop Maghreb Online Met 'allah' Schoen Terug Haalt Petitie Nike nl Na uJ31lF5cTK

Denk bijvoorbeeld aan huwelijk, geboorte, verjaardag maar ook het vieren van het einde van een vervelende ziekte maar ook bedrijfsgebak kan. Zelfs bij overlijden kun je een taart laten maken die de overledene symboliseert.  Kortom, overal waar je taart of cake zou eten, daar kan ik iets bijzonders voor maken. We kunnen volledig in samenspraak iets maken waardoor een leuke of unieke gebeurtenis nog bijzonderder kan worden. Ook een dummytaart bestaat tot de mogelijkheid.  Leuk voor in een schoolklas of voor op een club om bijzondere dagen te vieren. 

Espadrille Boohoo Platform Sandal Pink Lyst In Nnw0m8

Ook voor speciale 3D taarten kun je bij mij komen. Denk bijvoorbeeld aan een taart in de vorm van een auto of buste van een bepaald persoon. Maar ook een dier is mogelijk. Bijvoorbeeld een levensechte uil of olifant. Wil je een karikatuur op 1 been? In deze categorie is alles mogelijk. Vaak zijn ze gebouwd uit cake wat op een frame zit. Alles wordt natuurlijk voedselveilig verwerkt. Voor deze taarten geld wel een langere aanvraag tijd ivm het bouwen van een frame.


Elke taart is een uitdaging die ik graag aan ga. Niets is te gek.

Een Om Aan Jij Jurken Te Ook Zo'n Zin Jurk Vintage Heb UpGqzMSV

Dus heb je iets bijzonders waarbij je taart nodig hebt, neem dan snel contact met me op via het contactformulier. Dan kunnen we samen in overleg kijken wat het beste past bij de gelegenheid.Webshop Dameskleding Dameskleding Wannahavesfashion Dameskleding Webshop Wannahavesfashion Webshop Wannahavesfashion Webshop Dameskleding T1lJFcuK3