Max Greywhite Thea Sneaker Blackwolf Nike Sportswear Air If76yvbYg
ArnikindOnline Gezondheids 6 0 En Medisch Kind Vsm Warenhuis j54ARL3
Kopen Jurk Dames Aurel Marc Voorwinden nl Zwart Bij lTFJcK1

"Een kleine waarschuwing voordat je verder gaat: het water kan je in de mond gaan lopen."

Atletische Ademen Comfortabele Zolen Schoenen Met In Te Stevige A54cqRj3SL

Hallo allemaal

Club Voor com Fleece ShoptagrNike HerenNike Sportswear Hoodie 8n0OXPwk
Skate Lage Schoenen Blazer Damesheren Nike Skateboarding Canvas v0NwnOm8
Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE

Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE

Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE
PrintAna Zomer Groen Alcazar Wit Jurk Zwart Bladeren Margret Met 1lTJ3cFK
Store Rosada Factory Brabant Roosendaal Nike Noord 8PNOkXwn0
Slechts Maxi Nu Jurk €14 95 Ibiza lFK1cTJ

Zin in een lekkere taart of cupcake naar wens gebakken of voor een speciale gelegenheid?  Zoek je een giant cupcake voor een fotoshoot? Wil je op cupcakes trakteren maar wil je geen rotzooi met bakken of ben je zelf niet zo creatief?  Dan ben ik er voor jou. Het is mijn werk om marspeinen en fondant taarten en cupcakes te maken en te decoreren.  Heb je een bijzondere gelegenheid en zou je graag een bijzondere taart of cupcakes daarbij willen om het te vieren? Ik denk graag met je mee.

Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE

Denk bijvoorbeeld aan huwelijk, geboorte, verjaardag maar ook het vieren van het einde van een vervelende ziekte maar ook bedrijfsgebak kan. Zelfs bij overlijden kun je een taart laten maken die de overledene symboliseert.  Kortom, overal waar je taart of cake zou eten, daar kan ik iets bijzonders voor maken. We kunnen volledig in samenspraak iets maken waardoor een leuke of unieke gebeurtenis nog bijzonderder kan worden. Ook een dummytaart bestaat tot de mogelijkheid.  Leuk voor in een schoolklas of voor op een club om bijzondere dagen te vieren. 

Fitness Gym ApparelFashionMenSportswear Fitness Gym Shark Shark KFc5uTl1J3

Ook voor speciale 3D taarten kun je bij mij komen. Denk bijvoorbeeld aan een taart in de vorm van een auto of buste van een bepaald persoon. Maar ook een dier is mogelijk. Bijvoorbeeld een levensechte uil of olifant. Wil je een karikatuur op 1 been? In deze categorie is alles mogelijk. Vaak zijn ze gebouwd uit cake wat op een frame zit. Alles wordt natuurlijk voedselveilig verwerkt. Voor deze taarten geld wel een langere aanvraag tijd ivm het bouwen van een frame.


Elke taart is een uitdaging die ik graag aan ga. Niets is te gek.

D Schwarz Korte Ago Dress Jurk c3T1JFlK

Dus heb je iets bijzonders waarbij je taart nodig hebt, neem dan snel contact met me op via het contactformulier. Dan kunnen we samen in overleg kijken wat het beste past bij de gelegenheid.Vrouwen Sneaker Outlet 86749106 Lunarconverge Zwart Goedkoopste ID2W9HE