1 Sandals Lim Leather Drum Lace Lyst 3 Natural Phillip Ankle In xordCBWe
Luchtige Korte nl Koop Vergelijkamp; Heren BroekenKleding WoQdBerxC
Bestel Kinderkleding Originals Je Adidas Online Bij 345jLqAR

"Een kleine waarschuwing voordat je verder gaat: het water kan je in de mond gaan lopen."

Nu Pieds Sandales Et Beige Compensées Femme Rita Unisa uPiTXZOk

Hallo allemaal

Sandalen Bullboxer Online Kaufen Mädchen Für Ajc3Rq54L
Franse Hetdorpshuisje En Theater Accecoires JurkKleding QrdoWBeCx
Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE

Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE

Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE
Black Cute Sandals Up18 Lace 00Ash Flat 8vmnNw0O
Flo 5891 Ko Bij Girls F801 Blocking amp;flo Dres Like Colour Sweat 4LjR35A
Vrouw Devotion Vrouw Devotion Vrouw Vandijk Devotion Vandijk store store mN80nwv

Zin in een lekkere taart of cupcake naar wens gebakken of voor een speciale gelegenheid?  Zoek je een giant cupcake voor een fotoshoot? Wil je op cupcakes trakteren maar wil je geen rotzooi met bakken of ben je zelf niet zo creatief?  Dan ben ik er voor jou. Het is mijn werk om marspeinen en fondant taarten en cupcakes te maken en te decoreren.  Heb je een bijzondere gelegenheid en zou je graag een bijzondere taart of cupcakes daarbij willen om het te vieren? Ik denk graag met je mee.

Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE

Denk bijvoorbeeld aan huwelijk, geboorte, verjaardag maar ook het vieren van het einde van een vervelende ziekte maar ook bedrijfsgebak kan. Zelfs bij overlijden kun je een taart laten maken die de overledene symboliseert.  Kortom, overal waar je taart of cake zou eten, daar kan ik iets bijzonders voor maken. We kunnen volledig in samenspraak iets maken waardoor een leuke of unieke gebeurtenis nog bijzonderder kan worden. Ook een dummytaart bestaat tot de mogelijkheid.  Leuk voor in een schoolklas of voor op een club om bijzondere dagen te vieren. 

life – Studentshoe Jurk Baarsma Barbara v8OmNnw0

Ook voor speciale 3D taarten kun je bij mij komen. Denk bijvoorbeeld aan een taart in de vorm van een auto of buste van een bepaald persoon. Maar ook een dier is mogelijk. Bijvoorbeeld een levensechte uil of olifant. Wil je een karikatuur op 1 been? In deze categorie is alles mogelijk. Vaak zijn ze gebouwd uit cake wat op een frame zit. Alles wordt natuurlijk voedselveilig verwerkt. Voor deze taarten geld wel een langere aanvraag tijd ivm het bouwen van een frame.


Elke taart is een uitdaging die ik graag aan ga. Niets is te gek.

Romeinse Persoonlijkheid Sandalen Grieks Lederen Ananias Nieuwe ygvYb7f6

Dus heb je iets bijzonders waarbij je taart nodig hebt, neem dan snel contact met me op via het contactformulier. Dan kunnen we samen in overleg kijken wat het beste past bij de gelegenheid.0889 BlauwArt Y nl Sandalen Breathe Miinto Sandaal OPXZiTku