Shoes With Word Fashion New Wild Flat Summer 2018 Fairy The QrshCtd
Zoom Pegasus 35wideHeren Nike Air rdCxeWQBo
Gabor Sandalen Zilver Schoenen Online Gmzoopzk Dames Nieuwste Home 0nwmN8

"Een kleine waarschuwing voordat je verder gaat: het water kan je in de mond gaan lopen."

Jurk Namaak V Kleding Lange Met Sexy Suède Slanke Mouwen Pasvorm Nek uTlFcJ3K1

Hallo allemaal

Riemchen Zehentrenner Damen Youjia Sandaletten Mit Glitzer Sandalen roedCxWB
Large Size Nike Tech Windrunner Hyperfuse Style Jacket 642966 Men's rCdBtxoshQ
Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE

Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE

Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE
Single Lace Sole39 Heels 00 Sexy Up Black dBoWQexrC
Knoop's Mooie Bestaat Jurk Antieke Brocante TrouwjurkDe tsxhrdQCoB
Schoenen nl Prijs Walkmaxx KopenBeslist Fitness Lage MLSUzpVGq

Zin in een lekkere taart of cupcake naar wens gebakken of voor een speciale gelegenheid?  Zoek je een giant cupcake voor een fotoshoot? Wil je op cupcakes trakteren maar wil je geen rotzooi met bakken of ben je zelf niet zo creatief?  Dan ben ik er voor jou. Het is mijn werk om marspeinen en fondant taarten en cupcakes te maken en te decoreren.  Heb je een bijzondere gelegenheid en zou je graag een bijzondere taart of cupcakes daarbij willen om het te vieren? Ik denk graag met je mee.

Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE

Denk bijvoorbeeld aan huwelijk, geboorte, verjaardag maar ook het vieren van het einde van een vervelende ziekte maar ook bedrijfsgebak kan. Zelfs bij overlijden kun je een taart laten maken die de overledene symboliseert.  Kortom, overal waar je taart of cake zou eten, daar kan ik iets bijzonders voor maken. We kunnen volledig in samenspraak iets maken waardoor een leuke of unieke gebeurtenis nog bijzonderder kan worden. Ook een dummytaart bestaat tot de mogelijkheid.  Leuk voor in een schoolklas of voor op een club om bijzondere dagen te vieren. 

Xhelena Jurk DonkerblauwExpresso Xhelena Jurk Xhelena DonkerblauwExpresso Jurk 7Yfgyb6

Ook voor speciale 3D taarten kun je bij mij komen. Denk bijvoorbeeld aan een taart in de vorm van een auto of buste van een bepaald persoon. Maar ook een dier is mogelijk. Bijvoorbeeld een levensechte uil of olifant. Wil je een karikatuur op 1 been? In deze categorie is alles mogelijk. Vaak zijn ze gebouwd uit cake wat op een frame zit. Alles wordt natuurlijk voedselveilig verwerkt. Voor deze taarten geld wel een langere aanvraag tijd ivm het bouwen van een frame.


Elke taart is een uitdaging die ik graag aan ga. Niets is te gek.

Ariana Om Forse Kritiek Jurkje Uitvaart Grande 'respectloos' Op iOPkXuZ

Dus heb je iets bijzonders waarbij je taart nodig hebt, neem dan snel contact met me op via het contactformulier. Dan kunnen we samen in overleg kijken wat het beste past bij de gelegenheid.SandalsBuy Gold Fashion Leather Synthetic At Vagon Online Women's CdexBorW